Vi skal få Bergen til å smake bedre! 

SE_SS_0814_0691.jpg

Fra ‘fine dining’ til nabolagsrestaurant

Søtt+Salt er historien om Frode, Fredrik og Gisle som sammen har holdt på i 14 år. Visjonen har hele tiden vært den samme - å få Bergen til å smake bedre.
Men fokuset har endret seg litt. Fra ‘fine dining’ med hvite duker og sølvtøy på Hotel Norge og i Skostredet, til nabolagsrestaurant på Marineholmen.
Noen vil nok si at vi er blitt voksne, andre vil mene at det er Bergen som begynner å smake bedre.

Det var i hvert fall ikke rom til en nabolagsrestaurant på Marineholmen for 14 år siden. Men det er det nå og vi gleder oss til å vise hva vi mener med en heldagsrestaurant med varierende konsept. Med oss på laget har vi Øyvind Vestrheim som skal styre kjøkkenet på Lanternen.

På formiddagen går vi hardt etter å servere Bergens beste delelunsj. Vi serverer også kaffe og bakevarer fra vårt eget bakeri. Til middag blir det husmannskost med ‘Dagens husmann’ - en raus porsjon av gode smaker fra inn- og utland. Du kan ta med familien, kollegaer, naboer eller kun deg selv og spise hos oss. Eller ta med deg maten hjem. Om kvelden blir det uformel stemning med fokus på det sosiale - her blir det delemat rettet i gryter, skåler og på fat direkte på bordet sammen med god drikke.

Åpningstider
Mandag - Fredag 10:30-22:30

Selskap: Lørdager og søndager

Ønsker du å kontakte oss om et eller annet på Lanternen Søtt+Salt?

Med Vennlig Hilsen

Frode Hansen

Restaurantsjef

Lanternen Søtt + Salt

E-post: restaurantlanternen@sottogsalt.no

Tlf: 903 65 966

Følg med på Instagram for ‘Dagens husmann’