Vi skal få Bergen til å smake bedre! 

SE_SS_0814_0691.jpg

Fra ‘fine dining’ til nabolagsrestaurant

Søtt+Salt er historien om Frode, Fredrik og Gisle som sammen har holdt på i 14 år. Visjonen har hele tiden vært den samme - å få Bergen til å smake bedre.
Men fokuset har endret seg litt. Fra ‘fine dining’ med hvite duker og sølvtøy på Hotel Norge og i Skostredet, til nabolagsrestaurant på Marineholmen.
Noen vil nok si at vi er blitt voksne, andre vil mene at det er Bergen som begynner å smake bedre.

Det var i hvert fall ikke rom til en nabolagsrestaurant på Marineholmen for 14 år siden. Men det er det nå, og vi gleder oss til å vise hva vi mener med en heldagsrestaurant med varierende konsept.

På formiddagen går vi hardt etter å servere Bergens beste lunsj. Om du kun ønsker en kopp kaffe, er det bare til å komme innom. Til middag blir det husmannskost med ‘ukens husmann’ - en raus porsjon av gode smaker fra inn- og utland. Du kan ta med familien, kollegaer, naboer eller kun deg selv og spise hos oss. Eller ta med deg maten hjem. Om kvelden blir det uformell stemning med fokus på det sosiale - her blir det rause retter sammen med god drikke.

Åpningstider

Mandag - Fredag 11:00-18:00

Selskap: Alle dager

Vennlig hilsen

Lanternen Søtt + Salt

E-post: restaurantlanternen@sottogsalt.no

Tlf: 903 65 966

Følg med på Instagram for ‘Dagens husmann’